02/08/2013

Augusti alustuseks: kiil ülal vasakus nurgas


Tallinna ümbruses on palju ilusaid kohti, mida võiks puhkealadena paremini ära kasutada ja mis loovale mõtlemisele igasuguseid toredaid võimalusi pakuvad. Ei, ma ei mõtle siinjuures pealinna joogiveejärve Ülemistel, milles suplemise üle mõni aeg tagasi leheveergudelgi vaidlust alustati.

Jätan blogilugejatele arvata, missuguse rohket silmailu pakkuva veekogu lähedal see eilne foto - kiil ülal vasakus nurgas - on tehtud. Oma vastuse võiksite kommentaarina kirja panna.

August tuli meile alles eile külla, aga pihlakamarjad on juba hulk aega punased - vanasti olid punased pihlakad koolimineku sümbol. Nüüdseks on need suve keskpaika nihkumas. Tempora mutantur, nos et mutamur in illis.

Ainult pilvede ränd tundub jäävana.

* * *
Lisan vastuse otsijatele äraarvamise hõlbustamiseks ka teise foto samast veekogust. Ehk tuleb kellelegi tuttav ette.

5 comments:

  1. Männiku karjääre kant? Vähämbäste todamuudu.

    ReplyDelete
  2. Kant on enam-vähem õige - no seal ikka neid ööhulkureid liigub ka aeg-ajalt. ÖöHulkurile kartulimedal!

    ReplyDelete
  3. Juhtup. Lissalt mia käi' vahel säälmail kalastaman, päämiselt Raku järve viiren. Illosit jämejit auekit saanu säält, ahunast rüükmädä.

    ReplyDelete
  4. Ja ongi Raku järve viir. Kalamehi oli ka :)

    ReplyDelete
  5. Olgu muusääs är märgitü', et Rakust lõuna puule, sinna koskile Kiluliina ja Saku valla piirimaile, Tammemäe karjääri kanti omgi plaanin ammetlik supelrand tettä. Mitteammetlikult käivä' inemise' sääl nigunii joba.

    ReplyDelete