06/02/2022

Tagasipilk jaanuarile

Kes enam mäletabki, et jaanuaris oli rahvaloendus? Oma andmete kirjapanekuks arvutis ei kulunud viit minutitki. Üldse on jaanuarist tagantjärele vähe meeles. Olin kuidagi väsinud ja õueminek ei meelitanud isegi ilusa lumega. 

Arved olid märksa kasvanud, elekter peaaegu kaks korda, kommunaalkulud (koos soojusega) rohkem kui sada eurot suuremad. Pension on jääv suurus, arvete tasumine haukab sellest nüüd suurema osa. Toetuse saamisele ma ei kvalifitseeru. Eks näis, mida veebruar arvete osas toob – mõne päeva pärast saan teada.

Maailm on keerulises seisus. Tahaks loota, et sõjaks ei lähe. Aga pinget on õhus küllaga. Lisaks veel igasugused koroonapiirangute vastased meeleavaldused.
 
Jaanuari lõpus oli mul üks ebameeldiv seik. Võib-olla kirjutan sellest kunagi tulevikus, aga võib-olla ka mitte, sest ei tahaks ebameeldivat võimendada.

Kokkuvõttes olin jaanuariga siiski rahul – tõenäoliselt kunagi tagasivaates tundub ta veel toredam. Veebruar kulgeb esialgu kenasti. Tore, et taliolümpia algas, aga mõnikord on sportlastest lausa kahju, kui nad võistluste asemel tõvekahtluse saavad.Moblafoto Mustamäelt, jaan 2022.

No comments:

Post a Comment