01/12/2008

Tänasest telekata

Lootsin, et uue kuu algusega saavad mu viimase aja "väikesed" elukondlikud ebameeldivused otsa, aga võta näpust.Täna kella 11 ajal läks meil elekter hulgaks ajaks ära ja pärast seda pingekõikumist ei hakanud mu telekas enam mängima. Mis mul sest kasu, et loen online-lehest, et pooletunnise elektrikatkestuse tõttu sai kannatada umbes 6000 mustamäelast. Tervet telekat tahaks! Aga nüüd hakka parandajat otsima...

Viimasel ajal ongi nii, et kogu aur kulub endise olukorra taastamise jaoks (ukselukurike ja -vahetus, aknaklaasi lõhkumine ja vahetus, nüüd siis telekaparandus või -vahetus). Aga võib-olla ongi hea telekavaatamises mõnenädalane paus teha...

Mulle ei meeldi halvas meeleolus blogi pidada. Milleks oma viperusi võimalike lugejate kaela kallata... Rõõmsama poole pealt siis niipalju, et selle aasta tööd näikse olevat tehtud. Sel poolaastal olen toimetanud kolm mahukat tõlkeraamatut ja ühe väiksema. Lisaks lugusid kirjutanud. Veel on kirjutada üks tellitud lugu ja siis võib mitu nädalat jutti puhata. Korrastada ja korrastuda. Kuni umbes nelja nädala pärast hakkavad päevad jälle valgemaks muutuma.

Tänase päeva kõige parema blogielamuse sain sellest blogist. Just Kristeli soovituse põhjal ma seda raamatut mõni aeg tagasi lugesin, Mumbai sündmused on ka minu jaoks nüüd avanenud suuresti läbi "Shantarami" vaatenurga.

EDIT// Õhtune täiendus. Õhtul helistas mingi sotsioloogiafirma küsitleja. Tahtis muu hulgas teada saada, mida arvan Eestis kujunenud majandusolukorrast, kas loodan seda halvenevat või paranevat; mitme kilekoti jagu nädala jooksul kaupa toon; kas lisaks kilekottidele ka riidest või paberist kotte tarvitan; milliste kauba- ja teenusegruppide kasutamist/ostmist olen vähendanud; kui kaua minu arvates kulub aega kilekoti lagunemiseks jne - küsimusi mitmest ooperist. Laiapõhjaline küsitlus, mille kokkuvõte pidavat varsti EPL-is ilmuma.

2 comments:

  1. Telekapaus vòib mònikord pàris viljakaks osutuda, olen kogenud!
    Ilmselt ona vàike karmapuhastus...nii ùtles mulle kunagi keegi, kui samasugust perioodi làbisin. Sellest ajast tànan alati, et tegemist on lahendatavate probleemidega ja tuleb nagu mingi kerguse tunnegi.
    Un caro saluto!

    ReplyDelete