14/11/2008

Nojah, mis sa kostad?


Tänane hommik algas sellega, et arvuti streikis. Mitu tundi.

Õhtu kulmineerus sellega, et parajasti siis, kui ekraanil "Kodus ja võõrsil" sarjas Irene´i majas vargaga kakeldi, käis kõva pauk ja mu toaakna välimine klaas purunes. Ju oli kellelgi pimeduse katte all käsi sügelema hakanud. Oli juba liiga pime, et pahandusetegijat näha. Nädalavahetuse fotojahiks, mille teemaks "Varjud", on nüüd ennetähtaegselt läbi mitme klaasi tehtud pilt siin kõrval olemas - valgustkartvast teost.

See, et blogtrees ilmuvad mu postitused siis, kui ma ise oma profiili sisse ei logi ja vastavat ikoonikest ei kliki, umbes kümne päeva pärast, kui sedagi, on kõige selle kõrval lihtsalt väga väike ja tähtsusetu pisiasi. Seekord siis klikin...

Lisa: Fotojahi logo seekord panema ei hakanud, pilt ju na mannetu :(

8 comments:

  1. Siis on Sul küll paha päev olnud. Eriti jõhker on akna sisseviskamine.

    Käisin täna üle hulga aja väljas. Nägin, et meie uue bussijaama suur aken oli kiirteks visatud. Selline klaas, mis ei purune. Ma sain jube vihaseks! Kindlalt nolkide töö!

    Veel! Et see uute postituste mitteilmumine on siis üldine probleem?

    ReplyDelete
  2. oeh, see võis ehmatav olla!

    aga fotojahi pärvikusse võib juba lisada, muutsin aja ära.

    ReplyDelete
  3. edit: päevikusse

    ReplyDelete
  4. See pauk oli jah päris ehmatav, sest ma ei saanud kohe aru, mis toimub. Mingit klirinat ju polnud, lihtsalt kõmakas.

    Olen selles kohas ligi 40 aastat elanud ja niisugune asi oli esmakordne.

    ReplyDelete
  5. Aknalõhkumine on ikka väga ebameeldiv.
    Aga mina vist sain nüüd pihta, miks uued postitused ei taha nähtavale ilmuda. Blogi tuleb uuesti kinnitada, sest vanad kinnitused vist läksid koos vana blogipuuga minema. Mul kaks blogi ja teine on kinnitatud, need ilmuvad ise, teist ei viitsinud uuesti regada ning sellepärast pean klikkima kindlasti seal profiililehel.

    ReplyDelete
  6. Kukupai, see ei ole nii. Mul on ka valideeritud, aga ilma klikkimata ei tule midagi või ei jõua ära oodata. P.S. olen jälginud, et näiteks lendava konna postitused ei tule üldse.
    Mingi kala siin on nende postituste ilmumisega.

    ReplyDelete
  7. Ma ei kujuta ette, mis teeksin, kui keegi akna nii sisse viskaks. Oma kodus tunned end kuidagi turvaliselt ja taoline tegu ilmselt muudaks mind eriliselt haavatavaks. Loodame, et pahategijad oma karistuse saavad!

    ReplyDelete
  8. Tjaa, "elu varjuhetked" on väga hea teemalahendus :) Ja pilt ise on nukker - ja seega tugev:)

    ReplyDelete