08/03/2009

Fotojaht - naine




Nii naiselik - ootab ja ootab tardunult, aga kui oodatu kohale jõuab, siis ei tee väljagi...
"...kangelannal on valida mitme pealtnäha pasliku džentelmeni vahel ja valik toimub vähemsoovitavate kandidaatide elimineerimise meetodil. Iga kangelanna langeb algul eksiarvamuste ohvriks, millest tuleb vabaneda, et kampaania edukalt lõpule viia ja sisemist küpsust saavutada..."

"See hiilgava loomupärase andega preili sattus saatuse tahtel elama väga piiratud väljavaatega pesakesse, kust ta surmatunnini välja ei pääsenud ega üritanudki pääseda. Aga selle, mis tal oli, oskas ta põhjani ammendada. Läbinägelikult, ürgnaiseliku detailimeelega sondeeris ta ainult seda, mida ta hästi tundis, ja korvas haarde kitsuse uuringute sügavusega."
/H. Rajandi järelsõnast Jane Austini "Uhkuse ja eelarvamuse" eestindusele.1985./

Pildid on tehtud Bathis, Jane Austeni keskuse juures augustis 2008. Härrasmees nimetas end mr. Darcyks ja nõusolekut pildistamiseks on temalt küsitud. /Üks piltidest on ilmunud minu artikli juures ka ajakirjas Kodutohter 2008. aastal./
Teised naistekütid on siin.

5 comments:

  1. Väga hää Lugu ja lahendus.

    ReplyDelete
  2. Samad sõnad. Poos on neil ka eriti hea - mees eksponeerib ennast ja naine vaatab tulevikku, mõtiskleb maailma üle. Väga hea!

    ReplyDelete
  3. See oli mõnus raamat lugemiseks :) Ja kangelased on väga ilmekad.

    ReplyDelete
  4. Huvitav, kui paljud märkasid, et naine on tegelikult vahakuju?

    ReplyDelete