26/01/2014

Kuuenda blogiaasta lõpuks


Kes koera saba kergitab, kui mitte koer ise... Homme on selle blogi sünnipäev. Kuus aastat blogimist saab täis, seitsmes algab.

Kõikidele, kes mu kirjatükke "Kruusatees" lugemas käivad ja eriti neile, kes aeg-ajalt ka kommenteerivad, suur aitäh!

Sünnipäevakaart on ajast, mil sain ise sama vanaks nagu mu blogi praegu. 

Loodan väga, et ma pole siin kirjutades olnud nagu üks pahur vanamees mõni päev tagasi kaupluses. Ta oli koos naisega ja iga kord, kui naine mingit söögipoolist vaatas, torises vanamees: "Seda massi on ikka liiga palju. Kes neid kõiki ära toita jõuab." See lause oli talle nagu mantra. Sattusime poes mitut puhku lähestikku ja nii kuulsin umbes neli või viis korda seda torinat, rõhuga sõnal "neid".

Kui vanamees poleks olnud nii pahur, oleks ta olnud koomiline. "Neid" asemel oleks ta ilmselgelt juba tükimat aega pidanud kasutama sõna "meid", sest toidu ostmisega ta ju ametis oli. Viimane pobin tuli siis, kui ta juba kassasabasse läks. Ei olnud pikk järjekord, paar-kolm inimest tema ees, aga vanamees kordas jälle oma mantrat: "Seda massi on ikka liiga palju. Kes neid kõiki ära toita jõuab." Hoidsin vaevu naeru tagasi.

Kui nüüd blogimise juurde tagasi tulla, siis on mul blogisid aastate jooksul tekkinud veel nii laiemale kui ka kitsamale ringile. Ei hakka neid kõiki siin loetlema, ütlen vaid, et paari päeva pärast saab kuus blogiaastat täis ka  "Sulekese" blogil, kus kirjutan inglitest, haldjatest, igasugustest muudest kummalistest ja põnevatest asjadest läbi kunsti, kirjanduse, muusika ja mõttemaastiku.  Lapsepõlve- ja noorusaastatel loetud raamatutest kirjutan aga juba üle poole aasta blogis "Tütarlaps linnast", millel on ka Facebookis oma lehekülg.

9 comments:

  1. Palju õnne blogi sünnipäeva puhul! Oled väga tubli, et pole katkestanud, et ikka leiad positiivset ajal, kui enamus hädaldab, et "kes neid toita jõuab".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Helle! Eks ole seda poolelijätmistuju ikka aeg-ajalt tekkinud, aga siis on see jälle üle läinud...

      Delete
  2. Aeg on kiire kaduma. Võib ju öelda, et alles see oli, aga 6 aastat on tegelikult päris pikk aeg. Jaksu ja tahtmist jätkata, hea kodune koht (ja need teised blogid ka), kuhu aeg-ajalt põhjust sisse astuda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Tegelinski! Eks kuueaastane laps valmistu juba kooliminekuks... Tule ikka külla, seltsis segasem! :)

      Muide, seda kommentaari kirjutades nägin, et Blogger kaotab kommentaari teksti mitu korda ära ja ei lase kirjutada. Kas teistel on siin ka sellst probleemi ette tulnud?

      Delete
  3. Aitäh blogimast! Jaksu ja tahet jätkamiseks!
    Kohad, kuhu alati heameelaga tulen. (Pean silmas ka teisi blogisid).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, tyyp! Tule ka ikka edaspidigi ja jätka ka ise blogimist nii lilleliselt kui ka realistlikult :)

      Delete
  4. Mina leidsin selle blogi kahjuks alles hiljuti, aga on olnud nii huvitav ja mina ise ei oska nii kirjanduslikult ja kaunilt kirjutada, aga eks õpin kogu aeg .. Sellepärast on kasulik käia targemate inimeste blogis . Palju uut ja huvitavat saab iga kord juurde ... Palju õnne blogi sünnipäeva puhul ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh heade sõnade eest, Nataly! Käin aeg-ajalt ka Sinu blogi lugemas - oskad küll kaunilt kirjutada ja hea on lugeda, kui tubli ja visa Sa oled.

      Delete