22/09/2012

Ei midagi erilist, üksnes kalendrisügise algus



Täna kl 17.49 saavad suvepilved ametlikult sügispilvedeks, suve lõhnad ja värvid sügise lõhnadeks ja värvideks. Justkui muutuks sest midagi, kui sügise algusele ametlik diplom antakse. Tegelikult jätkub kõik endiselt - see looduse igavene ringkäik, meile armsad neli aastaaega, pilvede ränd, millega mõnikord tahaks kaasa minna, ja kogu see pillerkaar, mis looduse rütmidega kaasneb.

Aga meie, kas me muutume?


Neil piltidel on hilissuve taevast. Suve viimane vikerkaar (ei, muidugi mitte absoluutselt viimane, neid võib veel tänagi näha olla, vaid lihtsalt viimane, mida pildistasin 20. sept kl 16.39) oma lennuka tervitusega lähenevale sügisele ja inimeste maale. Ja täiesti tavalised pilved...


Minu fotod: sept, 2012.

4 comments:

  1. ...beautiful imagery! ~ blessed be!... ...xXx... ...Samantha...

    ReplyDelete
  2. Sügise alguseks ideaalne ilm täna, ei saa võrreldagi eilsega! Aga eks meie kliimavöötmes olegi ilm väga heitlik.
    Kena sügist!

    P.S Need kohustuslikud tähed ja numbrid, mis peab kommentaarimiseks sisse toksima, on tülikad.

    ReplyDelete
  3. Aitäh, Helle, ja kena sügist Sullegi. Mulle need heitlikud ilmad isegi meeldivad, kui just väga kõledaks või vettinuks ei keera.

    Need kohustuslikud tähed ja numbrid on mu meelest isegi mõnes mõttes vahvad ja mulle endale meeldib neid "lahendada". Numbrid on ju majanumbrid Google'i tänavakaartidelt. Ükskord näiteks oli Tallinnast Liivalaia tänava ühe maja number (sõnalõpp "laia" paistis numbri juurest ära, siis vaatasime järele ja oligi Liivalaia).

    ReplyDelete