29/05/2009

Maiselt 2.


Minu maikuu teise poole kaks silmapaistvamat seika.

1. Koer, kes kõnnib meie kandis umbes 19.-21. maist saati omapead ja on kõigi majaelanike südame võitnud, kuid ikka veel kodutu.

Ta on praegu Mustamäel üsna paikne, aga selge on see, et õues elades koer kaua vastu ei pea, sest ükski soe päev pole igavene. Mingid inimesed arvasid, et ehk on see koer pärit mõnelt majaõuelt Kivimäelt, aga kindlat teadmist neil polnud. Varjupaiga auto käis kord teda kaasa tahtmas, aga koer läks nende meeste eest ära. Muidu on ta hambaid näidanud ainult suurtele kajakatele, kes teda kiusama kipuvad. Möödakäijate, jalgratturite, kirjakandjate, laste, väikeste koerte, kasside jms olemasolusse suhtub ükskõikselt, pigem sõbralikult. Tore loom.
(EDIT://6. juuni - koer on kas ära viidud või oma teed läinud. Head saatust talle!)

2. Teine silmapaistev asi oli see, et korteriühistu koosolek toimus üle pikkade aastate uskumatul kombel - esimese korraga, sest kohal oli 60 korteriomanikku või nende poolt volitatud inimest ehk 51 protsenti. Arutlusel oli mitu rahakotti puudutavat küsimust - eks see tõigi inimesed kokku. Koosolek oli ka üle ootuste asjalik. Uus juhatus valiti - kohe täitsa uus, eelmistega võrreldes praegusmajanduslikuma suhtumisega. Eks näis, kuidas asjad kulgema hakkavad.

Eurovalima lähen siis, kui valimisjaoskonnas on esimene eelhääletuspäev. Valimisreklaame on minuni jõudnud vähe - telekat ju ei vaata - ja ma pole end nendest häirida lasknud.

Pilt: postkaart Austraaliast. Aitäh heade soovide eest!

No comments:

Post a Comment