29/04/2015

Holger, Pupa ja pruntis baklažaanid


Tallinna loomaaia kääbusjõehobusid pole ma varem nii kauaks vaatama jäänud kui eile. Tavaliselt on nad oma basseinis ega jaluta kuigi agarasti ringi, aga eile ootas üks - hiljem selgus, et Pupa - talitaja tulekut latriukse juures, teine aga demonstreeris lõugade laiust vees meeliskledes.

Talitajasse suhtusid nad üpris rahulikult. Pupa asus kohe ninaette antut nosima, teist meelitas talitaja veest välja sõnadega: "Holger, tule nüüd sina ka, võta jalad alla, muidu Pupa sööb kõik ära."


Kui talitaja ära läks, siis jõudis Holgergi välja.


Kui kääbusjõehobud koos oma elamispinnal täies ulatuses näha olid, siis meenutasid nad mulle...


...baklažaane ehk uuema nimetusega pommusid, mida eelmisel nädalal söönud olime. Niisugused pruntis ja läikivad.

Pikemalt on Holgerist ja Pupast võimalik lugeda Tallinna loomaaia kodulehelt: http://tallinnzoo.ee/animal/kaabusjoehobu/

Soovitan soojalt, sest sealne tekst on lahe, jutustades nii sellest, kuidas oma eelmises loomaaias talitajate hirmuks peetud Holger Tallinnasse sõidutati kui ka sellest, kuidas ta pikaajaline kooselu Pupaga kulgenud on.

Eile oli loomaaias kevadiselt tore ja moblafotosid tegime mitusada. Järk-järgult jõuavad neist mõned veel siia blogisse.

3 comments:

  1. Nii südamlik ja ajas pommuisu peale!

    ReplyDelete
  2. oi, blogil uus stiil .. väga kaunis ja kevadine . Mina ei oska baklazhaane teha , mul kohe ei tule neist midagi head välja ... aga pisikesed jõehobud on jah nagu kaks baklazhaani ... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Nataly! Lisasin natuke rohelist ja ülaseid on praegu metsaalustes tohutu palju.

      Delete