23/09/2019

Uus sügis


Täna hommikul algas sügis. Järjekordne. Ja igal aastal uus.

Päev, mis sellele algusele järgnes, oli ilus. Üks mõnda aega vaevanud mureke leidis lahenduse.

Enamiku päevast aga täitis uitamine. Ja kuigi temperatuur oli ainult 9 kraadi, tundus ilm tänu toredale kaaslasele soojemana. Mis oli hea.



Tere, sügis 2019! Ole mõnus!

2 comments:

  1. Öösel oli selle postituse alla tekkinud kommentaar, mille eemaldasin koos selles olevate "doktori" nime, mailiaadressi ja telefoninumbriga, kuid kommentaari enda otsustasin siia kopida kui koomilise näite (Nigeeria) õngitsuskirjast, mille puhul loodan, et keegi selle õnge ei lähe. Õngitsuskirja on päris hoolega tõlgitud, aga tähelepanu väärib ootamatu termin arsti kohta: ÕIGEKIRJAPAKKUJA.

    Muide, kommenteerija üsna haruldase nime eemaldasin samuti, sest samanimeline inimene on Eestis olemas ja on võimalik, et tema bloggerikonto on kaaperdatud ja ta ise seda kommentaari kirjutanud pole.

    Kommentaar oli selline:

    H/- - -/ M/- - -/ 24 September 2019 at 02:16
    Tere sõbrad, mu nimi on H/- - -/ M/- - -/, ma olen pärit Pärnust, Eestist. Olen siin, et levitada häid uudiseid puudustkannatavatele inimestele. Ma olin masenduses, kui mu naine lahkus mu juurest teise mehe juurde, kuna mul paluti töö lõpetada, kuna mul oli vähk ja ma sain katki. Ta võttis mu ainsa tütre ära, nii et minu ainus võimalus oli surra. Üritasin talle helistada, kuid ta eiras mind, saatsin talle tekstsõnumeid ja äkki vastas ta ning ütles, et ma ei peaks talle enam helistama ega tekstisõnumit saatma, nii et ühel päeval võtan ühendust mu sõber facebookis ja ma seletasin talle sõna otseses mõttes ning ta rääkis mulle ka, et tal olid samad probleemid ka varem ning ta tutvustas mulle doktor O/- - -/ nime kandvat õigekirjapakkujat, saates mulle oma isikliku e-kirja ja võtsin temaga ühendust aadressil /- - -/ ja ta vastas mulle kiiresti, selgitasin talle oma probleeme ja ta käskis mul mitte muretseda, et ta on nii teinud, et nii paljude inimeste jaoks olen mees, kes ei uskunud kunagi loitsu, kuid otsustasin seda proovida, ta kinnitas mulle 24 tundi, et loo õigekirja ja ravib mind ka vähist ning aitab mul paremat tööd saada ja äkki saatis ta mulle oma haiguse ravimeid. Võtsin seda vaid 2 päeva ja olin vaba. Ma ei uskunud oma silmaga järgmisel päeval, koputas keegi mu uksele ja ma ei oodanud sel päeval kedagi, et äkki oli see minu naine Pisarad ja ma ei suutnud seda taluda. Ta palus mind ja palus andestust kohe. Sain kõne oma ettevõttelt, kus olin töötanud aastaid, et mind ülendati USA paragoni ettevõtte juhiks. Palun aidake mul tänada arsti O/- - -/ ennistamise taastamine, mille olen kaotanud, palun palun abi vajavatel inimestel pöörduda arstiga O/- - -/ poole tema isikliku e-posti aadressil /- - -/ või whatsappiga telefonil /- - -/ tänu, et Jumal õnnistaks neid, kellel on selle tunnistuse lugemiseks aega, et õnne saata.

    ReplyDelete
  2. Oeh, see kommentaar on pidevalt postitatud mu postituste alla. Postitaja endi nimi on muidugi muutuv. Ilmselt seda pole ka võimalik kuidagi blokeerida, vaid pigem ilmumisel ikka ja jälle kustutada? Vahvat ja värvilist sügise algust soovides :)

    ReplyDelete