tag:blogger.com,1999:blog-326605726572614154.post2530624050520456379..comments2024-02-08T16:55:07.250+02:00Comments on Kruusatee: Vana Tooma vanad hõrgutised - 3.Linda Järvehttp://www.blogger.com/profile/05049496291070568485noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-326605726572614154.post-83813056891913126382011-12-12T20:31:44.955+02:002011-12-12T20:31:44.955+02:00Kristel, ega minagi täpselt mäleta. Tudengina sain...Kristel, ega minagi täpselt mäleta. Tudengina sain 35-45 rbl stippi kuus, sellega sai rahulikult kohvikutes ja restoranides käidud. Väga hea praad, kiievi kotletid või karbonaad vms oli alla rubla. Hiljem rahakurss muutus, sellest perioodist ei mäleta ma suurt midagi. Mälu värskendamiseks võiksid vaadata rohkeid kommentaare selleteemalise teksti juures Delfis (seal on neid mitut masti, umbkaudu Linda Järvehttps://www.blogger.com/profile/05049496291070568485noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-326605726572614154.post-17783033511024045532011-12-12T18:45:28.884+02:002011-12-12T18:45:28.884+02:00Ciao Linda,
vàga toredad need meenutused :) Ega ju...Ciao Linda,<br />vàga toredad need meenutused :) Ega juhuslikult ei màleta ka kui palju maksis keskmiselt ùks praad restoranis? Ja nàiteks kokteil? Abikaasa kùsis, aga mitte ei tule enam meelde...<br />Cari saluti!Kristelhttps://www.blogger.com/profile/10457414439441824904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-326605726572614154.post-87404551978835699992011-12-11T22:58:57.117+02:002011-12-11T22:58:57.117+02:00E-posti kaudu paluti, et kirjutaksin täpsemini sel...E-posti kaudu paluti, et kirjutaksin täpsemini selles postituses mainitud leivapudist, kas ikka on tavaline.<br /><br />Õpetus postkaardi tagant: hapupiim - 250 g, rukkileib - 50 g, suhkur - 10 g, kaneel. Leivatükikesed puistada värskesse hapupiima, osa neist segada hapupiimaga, krõbedam osa raputada niisama kogu kausitäie peale, siis tuleb pudi maitsvam. Lisada suhkur ja kaneel.<br /><br />Linda Järvehttps://www.blogger.com/profile/05049496291070568485noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-326605726572614154.post-26677857353879773782011-12-11T22:50:03.074+02:002011-12-11T22:50:03.074+02:00Võib-olla juurdelisatud sidrunilõik, kompoti sees ...Võib-olla juurdelisatud sidrunilõik, kompoti sees 4-6 kirsimarja ja kohustuslik jääkuubik olid maitseleevenduseks. Õpetuses on ka rõhutatud, et kõrvale tuleb hammustada praetud mandleid.<br /><br />Mulle pole tegelikult "Vana Tallinn" mitte kunagi maitsenud.Linda Järvehttps://www.blogger.com/profile/05049496291070568485noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-326605726572614154.post-87120668067579954842011-12-11T22:32:21.629+02:002011-12-11T22:32:21.629+02:00Ma polnud sellest kokteilist kuulnudki. Tegelikult...Ma polnud sellest kokteilist kuulnudki. Tegelikult ei kujuta ette mis maitse sellel võis olla. Sõstramahl ja kirsikompott ja siis veel see magus ja kange kleebekas. Olin siis ilmselt veel liiga noor, et ma ei tea sellest midagi. Mina mäletan ainukesena Vana Tallinnat šampusega. See oli minu esimene ja ainuke, mida proovisin.Põnev ikkagi. Millegipärast tundus siis Vana Tallinnal hoopis teine neiud ärevilhttps://www.blogger.com/profile/09417820302149120065noreply@blogger.com