28/02/2015

Veebruari viimased terad

Veebruari viimastest päevadest on igas olnud minu jaoks vähemalt üks tera, mis on midagi hinges kasvama pannud. Mõned on väärt blogissepanemist.

25. veebruaril otsustasin mõnevõrra eemale tõmbuda Facebookist, iga päev seal järjest vähem käia, võib-olla ka kuu või rohkem sellest internetimürast eemal olla. Seda võib teatud mõttes paastuajaks pidada. Täna on neljas päev ja tunne on hea.

Üleeile helistas mulle üks inimene. See oli hämmastav kõnelus, ühtpidi väga kurb ja teisipidi ülimalt rõõmustav.  Olen siiralt tänulik.

Täna sain ülihea elamuse Delfi live'i vahendusel. Otseülekanne ansambel Juhani kontserdilt "Juhan Liivi radadel", Talvejazzi kontserdil Kumus laulmas Riho Sibul, musitseerimas lisaks temale veel lauluviisid loonud Jaak Sooäär, Hanno Kelp ja Andrus Lillepea.

Nüüd õhtul tahtsin sellest elamusest siin pikemalt kirjutada, aga leidsin just praegu, et Delfi on kogu selle ilusa esinemise täispikkuses üles pannud, nii et, kuni võimalik, vaadake ja nautige ise järgmiselt lingilt:
http://publik.delfi.ee/news/muusika/talvejazzil-kanti-esmakordselt-ette-juhan-liivi-tekstidele-loodud-laulud?id=70883743

4 comments:

  1. Kirjutasin kommentaari, aga paistab, et ei läinud ära.

    ReplyDelete
  2. Küsisin lihtsalt, miks Sa tahad FBst eemalduda? Ma saan aru, inimesed ütlevad, et võtab palju aega.
    Mina kasutan FB suhtluskeskkonnana, on operatiivne ja kiire.
    Mingeid suuri asju ma FB ei aja.
    Kui FB tasuliseks tehakse, siis raha ma pole nõus maksma, siis tulen ära.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Helle, kommentaari eest! Eks ma kasutan FB-d endiselt jah vajadusel inimestega kontaktivõtmiseks ja olulisemaks suhtluseks, aga uudistevoo suhtes on mul teatud määral allergia tekkinud. Pausiajal läheb see loodetavasti üle. Oma kontot ma kinni ei pane, sest esialgu on mul seal veel ka "Tütarlaps linnast"-lehekülg, mida aeg-ajalt uuendan ja mis sulguks konto kinnipanekul või ajutiselgi sulgemisel.

      Delete
  3. Tänud lingi eest, Sibul on alati hea!

    ReplyDelete