07/01/2013

Esimene nädal


Nii, kuuseehted on siis selleks korraks ära korjatud ja kokku pandud, mitu nädalat kuusekohustust täitnud tsitruseline toanurgas tolmust puhtaks pühitud ja kastetud. Päris kuused võivad minu poolest juba kümmekond aastat rahumeeli metsas kasvada ja sinna sambla sisse oma okkaid pudistada ning käbidega oravaid rõõmustada.

Uue aasta esimene nädal elik esimesed seitse päeva on peaaegu möödas, esimene sekeldus soodsalt lahenenud, esimene tellitud lookene tehtud ja peaks neil päevil lehes ilmuma, esimene juturaamat läbi loetud...

Kui lähtuda vanatarkusest, et kogu aasta laabub nii, nagu selle esimesed ettevõtmised, siis on lootust heas mõttes hoogsale aastale. Milles asjajamised saavad korda, tööd saab teha just nii palju, nagu tahan ja on vaja, lugemist nautida on aega, elu edeneb oma rütmis...

Mis kõik juba iseenesest pole paha.

Aga tuleb tunnistada, et on ka asju, millega uue aasta alguses kohe pihta tahtsin hakata, aga mis seni tegemata on. Mis loodetavasti ei tähenda, et need tegemata jäävadki.

Ja kes sellest blogipostitusest erilist sisu ootas, on muidugi petta saanud. On lihtsalt selline kerge kokkuvõte esimesest nädalast anno 2013. Ei midagi enamat.

Minu foto.

No comments:

Post a Comment