25/11/2011

Elu pentsikused

Mõista, mõista, mis see on?



Ei, see ei ole see, mida te arvate :)


See on nüüdseks aasta aega kestnud katusetegemise ja torude paigaldamise vististi eelviimane vaatus ühel vihmalekippuval novembripäeval 2011. Tegevuskoht: ikka Kilpla.


Minu fotod, 23. nov 2011.

4 comments:

  1. Oi ma ei või. Mina elupõlise plekksepa naine ja plekitöökoja omanik punastan nüüd küll üle terve näo. Kuidas saab sellise asja peale tulla ja oma tööga veel rahule ka jääda?

    ReplyDelete
  2. Ma seostasin need fotod koheselt venekeelsetes portaalides-netilehtedes oleva menuka rubriigiga: "Seda juhtub ainult Venemaal". Tavaliselt ilmuvad seal analoogsed pildid vahvate vene meistrimeeste tegemistest.

    Paistab aga, et "leidlikuses" võime me vabalt konkureerida Venemaaga.

    ReplyDelete
  3. Kusjuures selle maja suhtes polegi see veel kõige hullem variant. Olen siin blogis varemgi kirjutanud, et seoses eelmise aasta novembri lõpust alanud uue katuse tegemisega olid vanad vihmaveetorud siiani katusest lahti ühendatud ja vesi jooksis sorinal sealt, kuskohast tahtis ja juhtus, uputades rõdusid ja pritsides akendele ja ujutades majaseinu.

    Sellega võrreldes on need praegused teisel korrusel ära lõppevad torud ikka täielik progress, sest oh õnne, need on nüüd katusega ühendatud ja vesi jookseb toru mööda. On ka lootust, et tasapisi need torud pikenevad nii jõudsasti, nagu praegused pimedad ilmad seda lubavad. Algul tekkis küll tunne, et kas siis majal pole raha vihmaveetorusid täies mahus osta või on torumehed vimka mänginud...

    ReplyDelete
  4. Hundi ulg, seekord on eesti mehed leidlikkust osutanud jah.

    ReplyDelete