31/08/2010

Veok risti Sõpruse puiesteega

Pildid on tehtud täna õhtul kl 18.19 ja 18.20 Tallinnas Sõpruse puiesteel Liivaku peatuse juures, kus ristpistet harrastav veokijuht tahtis ilmselt sooritada tagasipööret linna poole, aga jäi omadega kinni ja lõikas liikluse Sõpruse puiesteel peaaegu läbi. Autod ja bussid pääsesid linna poole bussipeatusetaskusse viivat teeharu mööda, trollirivi aga järjest pikenes. Politseid polnud näha, autoabi oli kohal, aga kas ta jõud nii suurest veokist üle käib...

Minu fotod.

3 comments:

  1. Ma nägin ka seda jama sealt mööda sõites, vedas et vähemalt bussipeatuse kaudu sai ümber. Roolis oli vist mingi Sergei, vähemalt vilksamisi vaadates paistis olevat esiklaasi taga sellise nimega silt.

    ReplyDelete
  2. Kodanikuajakirjandus võidutseb! blog.tr.ee's oli see postitus juba üle tunni aja esilehel, enne kui Postimees ka uudise üles pani.

    ReplyDelete
  3. Mikk, siis sul läks hästi, et mööda said. Aga vist umbes kolmveerand tundi hiljem olevat mehed juba asja lahendanud. Kuigi näiteks trolliga kesklinna mõnele kella seitsme ajal õhtul algavale üritusele sõitjad jäid ilmselt hiljaks.

    Anonüümne, Postimehes on ka juhtumi tehnilistest põhjustest natuke kirjutatud (pidurivoolikute lõhkemine), võib-olla ei saanud nad seda varem teada. Ja küllap võttis aega ka see, kuni keegi lugeja neile pildi saatis.
    Aga muidugi saab blogisse rutem panna, kui on vedanud, et oled sündmuskohal.

    ReplyDelete