09/08/2010

Tormi tulemine


Eile: äikese- ja tuulemöll Eestimaal, kahjustused mitmes kandis.

Kui torm meilegi niimoodi lähenes, see vägevus ja teadmatus ühtaegu, siis oli see võimas vaatepilt. Aga mu kodu kohal rahunes maha, läks kõrvalt mööda, tegi vaid päeva ööpimedaks, andis tuulehoogusid tunda ja veidi vihma sadada. Ja need heledad pikselöögid...

Värskendus...

7 comments:

  1. How nice to meet you...so glad you stopped by my blog! Your storm pictures are beautiful, and I enjoyed looking at all your other posts. I will come visit again...

    Lynette

    ReplyDelete
  2. Thank you, Lynette, it's nice to find new blogfriends. You are welcome to this blog and to my other blog Suleke (suleke.blogspot.com) too.

    ReplyDelete
  3. Sellist taevast vahtisime meie ka Õismäel pühapäeva õhtul.Mööda läks ka sealt, aga enne või pärast seda tegi oma purustustööd kusagil ikka ära.

    ReplyDelete
  4. Jah, Sjgelle, võimalik, et see on osa just samast pilveseinast, mida Sinagi nägid. Mõjus vaatepilt igatahes.

    ReplyDelete
  5. Imeilus pilt, hoolimata ähvardavast välimusest!
    Meil torm paraku ei poseerinud, tuli kuidagi hiilimisi, aga tegutses see-eest seda laastavamalt.

    Tjah, võimalik, et ma olen natuke rumal, aga .... jube oli ja ilus oli.

    ReplyDelete
  6. Kaamos rules, ega ta meil ka poseerinud :), aga arvutiajastu on - teadsime radaripildi järgi, kuspoolt tuleb ja millal tuleb ning panime fotoaparaadid valmis.

    See on jah eriliselt vägev ja ilus loodusnähtus. /Kui ma ara verega ei oleks, siis ma tantsiksin keset tormi!/ Kuigi muidugi on kahju neist, kes tormi tõttu kuidagimoodi kannatasid.

    ReplyDelete