30/07/2010

Fotojaht - rippuv

Kõik, mis ripub, ei ole veel ripakil ja juhuslik. Vastupidi, mõnikord on rippuva eest hästi hoolitsetud või on see tähelepanu keskpunktis ja hoolega välja valitud ning mõjule pääsema sätitud..

 
Omamoodi kõlksub teemaga kokku ka fakt, et eile öösel oli meie maja vihmaveetoru küljes üks viiendale korrusele ehale roniv purjus noorsandist rippuja, kelle raskust kolisev toru kuigi hästi välja ei kannatanud.  Seda pilti mul kahjuks pole, aga kujutlege ise :)
Teised rippujad.

9 comments:

  1. Esimene pilt tuletab mulle naasklitorget meenutava piinana meelde mu enese katsetusi kõikvõimalike amplitaimede pidamisel-kasvatamisel. Arusaamatu: piltidel kaunilt lokkavad floora esindajad saavutavad minu käe all grotesksed rootsjad vormid...
    Kuidas küll teistel õnnestub, oehhhhhhh....

    ReplyDelete
  2. Kaamos rules, selle pilditaime lopsakuse saladus on vist rohke soojus ja niiskus, sestap ära piinle - naudi elu! Kui niisugused suved on nagu tänavu ja ülihoolsalt kastad, siis lööb lokkama ka Su amplipõld.

    ReplyDelete
  3. kuigi ma olen lühtrite ja kuplite jne fänn, siis seekord punasel taustal lambike viis võidu. kontrast on suurepärane.

    ReplyDelete
  4. meeldib ka just esimese pildi kontrastsus.

    ReplyDelete
  5. Esimene pilt on küllaltki mitmekihiline. Peale amplide ja lambi ripuvad seal taustal veel puuoksad ja pilved taevalael.

    ReplyDelete
  6. Mnjaa... Lühtreid igast masti. :D


    Kood: cipproni - viitab vist ronivale sibulale? :D

    ReplyDelete
  7. Imetlen suurejoonelisust... kaugelt. Lähedusse püüan leida lihtsust :)

    ReplyDelete
  8. Ah jaa... lühtrid on suurepärased. Ja lill ka. Ikka kaugelt imetlemiseks :)

    ReplyDelete
  9. Need lühtrid ongi kaugelt... Umbes 8000 km. Mul lausa selliseid kodus ei ripu :)

    ReplyDelete