03/09/2009

Minust võiks küll suurriigi president saada...


Kui püüda mööduvat suve kokku võtta, siis rahul ma sellega pole. Viga on rohkem minus kui suves. Tervis jukerdas ja sellest tulenes ka kõik muu. Aga naljaga pooleks võiks öelda, et ju siis jukerdas ka kellegi teise tervis, sest...

Mõni päev tagasi leidsin internetist meelelahutuslehekülje Facade, kus muude ennustamiste ja seletamiste hulgas ka oma biorütme paika panna saab. Ja mitte ainult paika panna, vaid ka maailma kuulsustega võrrelda.

Biorütmide teema oli mu noorusajal väga aktuaalne, Nikolai Pärna - eestlasest biorütmide valdkonna looja ja uurija - raamatuke Loomingu Raamatukogust sai mitu korda põhjalikult läbi loetud ja mitmes (ka akadeemilises) seltskonnas vaieldud. Kahtlemata ei ole Facade biorütmoloogia nii põhjalik, aga naljakas küll.

Sisestate oma sünnipäeva ja saate teada, kuidas elu 28-päevaste tsüklitena kulgeb. Siis vaatate, kellega end võrrelda tahate. Enamasti on kattuvus protsentides mõõdetuna vähene või keskmise suurusega.

Mina juhtusin oma biorütme esimesena võrdlema Barack Obama omadega ja tulemus oli kummaline: füüsilistes biorütmides oli kattuvus 100%, emotsionaalsetes 99%, intellektuaalsetes samuti 99% ja üldine ka 99%. No mis sa hing veel tahad!

Tuleb välja, et minul paha tuju, temal paha tuju; minul hea tervis, temal hea tervis; mina arukas ja tark, tema ka samal ajal arukas ja tark... Nojah, ega seda asja siis liiga tõsiselt võtta ka ei tasu...

Putiniga olid lahknevused palju suuremad, ka kõiksuguste staaride ja muude suurmeeste ja -naiste biorütmid erinesid minu omadest suuresti.

Niisiis võiks biorütmikale tuginedes minust küll suurriigi president saada :) Aga samuti kõikidest nendest sadadest või tuhandetest või ehk isegi miljonitest inimestest, kes maailmas minuga ühel ajal sündinud on, kusjuures see sünnipäev ei lange kokku Obama omaga.

Vaata, kellega on sinu biorütmid samasugused?

Pilt lihtsalt vihmamärjast suvelõpuloodusest.

2 comments:

  1. Kuule, see on mingi jama. Mul on ka Barack Obamaga kõige suurem sarnasus (kõigist keda viitsisin proovida).
    Ni

    ReplyDelete
  2. Siis läheb presidendivalimistel suureks rebimiseks.:)

    ReplyDelete