18/04/2009

Susan Boyle - suur läbilöök!


Ma pole erand. Panen ka enda jaoks siia lingi videole, mida 11. aprillist alates tänaseni on vaadanud 25 miljonit inimest. Uskumatu läbilöök ja ühe unistuse teostumine. Imelise hääle ja suhtumise metamorfoosi video. Hinge lend...

Susan Boyle (47).

Vaatajate hulk on isegi tohutult suurem, kui arvestada, et YouTube´is on selle esituse teisi videosid ka ja neid on vaadanud samuti ühtekokku juba miljonid inimesed. Ja eranditult väga head hinnangud näitavad, et tegemist pole mitte ainult uue Briti, vaid maailma ulatuses suure talendiga.

Nädala jooksul on sündinud suur hulk Susan Boyle´i fännide klubisid, veebilehti, ka blogisid, mis temast kirjutavad, näiteks see blogi.

Neist selgub ka, kus ta "peidus" oli: üheksalapselise külapere noorimana pühendunud hoolitseva tütrena oma väga vana ema eest hoolitsemisele ja kirikule. Ema suri 2007. aastal 91-aastasena. Nüüd on Susanil suur võimalus oma lauljateed kõndida.

Talentide võistlusel esitatud laulu sõnad (muusikalist "Hüljatud"):

I dreamed a dream in time gone by
When hope was high,

And life worth living
I dreamed that love would never die
I dreamed that God would be forgiving.

Then I was young and unafraid

When dreams were made and used,

And wasted

There was no ransom to be paid

No song unsung,

No wine untasted.


But the tigers come at night
With their voices soft as thunder
As they tear your hopes apart

As they turn your dreams to shame.


And still I dream he'll come to me

And we will live our lives together
But there are dreams that cannot be
And there are storms

We cannot weather...


I had a dream my life would be

So different from this hell I'm living

So different now from what it seems
Now life has killed
The dream I dreamed.

2 comments:

  1. Operatiivselt tegutses ka animasari South Park, sest uusimas, Somaali mereröövlite teemalises osas Fatbeard (22. IV) on ta juba ära mainitud (õigemini tema ümber toimuv).

    Kinnitussõna on colin.

    ReplyDelete
  2. Tema ümber toimuv annab vist veel mitmeks filmiks ainet, sest praegu on ilmnemas tendents, et ärgu inimene jumala pärast muutugu, olgu ikkagi töötu ja inetu, käigu vanades kodinates, siis hämmastab oma häälega maailma. Aga kui muutub, siis me talle alles näitame, et ta meid pettis - pakend ja story loevad, anne jääb isegi andeotsimise mängu kohtunike arvamusi lugedes hoopis teisejärguliseks.

    ReplyDelete