28/12/2008

Fotojaht - pidu


Piduseid hetki möödunud aastast ja teekondadest. Mitte kõige olulisemad ja iseloomulikumad, mitte kõige pidulikumad, lihtsalt niisama.

Üks kesksuvine jõulupood suure poeedi sünnilinnas ootamas ostjaid, keda imekombel sugugi mitte vähe ei olnud. Ju on maailmas piisavalt palju inimesi, kes jõulukingitustele suvel mõtlevad, et selliste poekeste pidamine end ära tasub.



Linnapeo lõbustuspargi kilin-kolin ja kõrvulukustav muusika paneb noorte rütmitundele ehk põntsu, aga teeb meele rõõmsaks.



Ja kuidas oleks üks pidu mõeldav ilma Windsori lõbusate naisteta?



Teiste fotojahiliste peosaal ja -saak.

7 comments:

  1. Need Windsori naised tõid muige suule, nii ilusad ja pidulikud!

    ReplyDelete
  2. ohsaa, millised kleidid!
    kunagi pisikese piigana ma olin lausa kuri, et enam selliseid kelite ei kanta, ma oleks nii kangesti tahtnud endale sellist :)

    ReplyDelete
  3. uhked daamid!!!
    jõulupood aasta läbi, just nendele (ja neid on!), kes jõulusid kogu aeg endaga kannavad... minule piisab siiski ainult ühest korrast :)

    ReplyDelete
  4. Need kaks piduriides daami on nagu nukud :)
    Nii kenad :)

    ReplyDelete
  5. Minu vanaema alustas kinkide kogumist kohe, kui ühed jõulud läbi said. Ja kuigi ta mõnikord praktiseeris ka kinkide edasi kinkimist, oleks suvine jõulukauplus talle vägagi meele järele olnud. Poleks arvanud, et selline olemas on.

    ReplyDelete
  6. Neid suviseid (tegelikult ilmselt aastaringseid)jõulukauplusi oli Suurbritannias vist küll igas linnas. Ja kaupa on neis suhteliselt väikese pinna peal ikka tohutult palju.

    ReplyDelete
  7. Pidupäevi ka uude aastasse!
    Peotunne on ju südames!

    ReplyDelete