24/06/2008

Kaks meemi korraga

Esimene tuli Sjgellelt
Reeglid: Mängija vastab viiele küsimusele ja pärast seda saadab mängu edasi viiele-kuuele inimesele. Seejärel teavitab neid sellest nende blogide kommentaariumis. Lisaks annab pärast vastamist teada sellele, kes tema mängu tõmbas.

1. Mida sa tegid kümne aasta eest?
Täna kümne aasta eest oli üllatavalt kaunis, kuid jahe päev pärast eelmise õhtu vihmasadu. Käisime kalmistul. Surnuaiapüha. Istutasime begooniad. Lasksime tädi hauakivi ära puhastada. Meie lillevaasi olid sipelgad pesa teinud ja valmistusid juurdekasvu ootama. Olin sunnitud selle pesa ära lõhkuma. Püüdsin seda võimalikult väikese kahjustusega prahihunnikusse viia, aga ei õnnestunud. Mul oli väga kahju, aga ma ei saanud neid sinna niimoodi jätta.

2. Viis asja “Vaja teha” nimekirjast?
Kohe homme kiiresti minna hambaarsti juurde. Muude "vaja tehade" peale ei taha enne seda käiku mõtelda.

3. Lemmiksnäkid?
Rosinad.

4. Mida sa teeksid, kui oleksid miljonär?
Siis saaks ju peaaegu kõiki asju teha, mis tegemata ja millest jaks veel üle käib. Arvatavasti ei midagi erilist, pigem midagi hingele. Elaks näiteks maailma erinevates paikades mulle meeldivates kohtades mõne aja. Aitaks kedagi, kellest tean, et neil oleks seda abi vaja...

5. Kohad, kus oled elanud?
Tallinnas, Tartus (ülikooli ajal).

* * *
Teise meemi leidsin fotojahi pilte vaadates Rene blogist
See on avastamata meem. Rene teeb kõikidele ettepaneku kirjutada oma käidud koolidest ja lisada võimalusel ka nende pildid. Mulle see mõte päris meeldib – seepärast sellest siin ka kirjutan, et keegi tema meemiideest kinni haaraks.

Minu koolid olid Tallinna 28. 8-klassiline kool (hilisema nimega Hiiu Põhikool) ja Tallinna 10. keskkool (Nõmme Gümnaasium). Nüüd on nendest kahest koolist kokku üks suur Nõmme Gümnaasium saanud. Ma justkui ei saakski enam ütelda, et olen kahes erinevas koolis käinud.

Neile järgnes Tartu ülikool, tollal TRÜ. Kirjutan neist millalgi kindlasti pikemalt, sest koole ja õpetajaid on hea meenutada (katsun ka pilte lisada).

* * *
Olen kehv pallimängija. Seepärast rikun reegleid: ei hakka meemipalli edasi viskama, veeretan niisama vaikselt – kes tunneb, et tal on asja vastu huvi, võtku vastata!

1 comment: